Światło tylne dla pasażerów w Octavii II Tour

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Raven558
    Classic
    • 2012
    • 24

W mojej Octavii były 2 rzeczy w "wersji tańszej" czyli w zamienniku: piasty tylne firmy Vika i łączniki stabilizatora firmy Mototechnika. Piasty żyją sobie dalej, ale łączniki wytrzymały jakieś 5 tys. km. Więc Skodzinka dostała nowe łączniki, śruby do nich, poduszki stabilizatora i obejmy nowego typu. Wszystko oryginał VW/Audi. Myślę, że teraz będzie spokój. Zamienniki to zło.

No i obiecane fotki:

Z tyłu jest całkiem OK, bo rzadko kogoś tam wożę. Nienawidzę jak mi ktoś paskudzi w aucie. Z brudnymi buciorami to do MPK :P

Pozdrawiam.
  • Octavianos
    L&K
    • 2010
    • 1130

Czy orientujecie się, dlaczego jedne Toury mają światełko wewnętrzne dla pasażerów i z przodu i z tyłu, a inne tylko biednie z przodu?? Nie ma chyba żadnej zależności; chyba, że po prostu od ktoregoś tygodnia zrezygnowali z montażu jakże drogiej części...
    Jakby ktoś wiedział, będę wdzięczny za informacje
    SIMPLY CLEVER
    Wiesz co dobre :-)

Moja Maszyna
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53846

Komentarz

• marektbg
      Elegance
      • 2010
      • 861

W Tourze liftbacku z tyłu nie ma i nie było od początku. W kombii są z przodu i tyłu - zgodnie z cennikiem. Ja zainstalowałem sobie sprytną lampkę ledową Osrama
      Osram offers innovative and sustainable lighting solutions. The product portfolio of Osram ranges from modules, LED lamps and luminaires to light management systems.

Komentarz

• str33t
        Rider
        • 2010
        • 625

marektbg, a mógłbyś wrzucić fotke, jak to u Ciebie ygląda i jak oświetla wnętrze w nocy? Tak z ciekawości się zastanawiam czy podejdzie mi do OI

Komentarz

• Borsuk2
          L&K
          • 2010
          • 1203

Marek, to co z tą fotką ? :nuda
          Fajna stronka

Komentarz

• marektbg
            Elegance
            • 2010
            • 861

Zapomniałem, wstawię, ale cierpliwości od jutra znikam na szkolenie i zajmę sie tym po powrocie :roll:

Komentarz

Pracuję...